Nederlands  Deutsch
Contactformulier

Diensten van Macrolux

Macrolux is dé distributeur van transparant kunststof plaatmateriaal voor lichtdoorlatende constructies in de Benelux. We leveren producten van topkwaliteit aan onder meer de lichtstratenindustrie, de kassenbouw, de bedrijfshallenbouw en de serrebouw.


Correcte zorg en snelle levering

Continuïteit, flexibiliteit en kwaliteit vormen onze basis. Onze kracht. Binnen de branche staat Macrolux dan ook bekend om zijn correcte zorg en snelle levering. Ons deskundige en adequate team van medewerkers gaat hierbij tot het uiterste. Maar we blijven zoeken naar verbetering. Naar optimalisatie van onze producten. En naar uitbreiding van ons dienstenpakket waarmee we uw bestelling fabriceren, transporteren en/of recyclen.


1. Voorraad- en productiecapaciteit

Macrolux beschikt over een opslag- en productieruimte van 2.400 m2. Deze ruimte is voorzien van de nodige faciliteiten om u als klant de gewenste service te bieden. Elk product zagen we voor u op maat. En voorzien we van de door u gewenste bewerking of afwerking.


2. Transport

Macrolux werkt samen met een vaste transporteur. Dankzij zijn jarenlange ervaring met onze producten zijn uw goederen altijd in vertrouwde handen. Daarnaast beschikken we over (klein) eigen transport, waarmee we onze klanten altijd een zeer snelle levering kunnen garanderen.


3. Macrolux Recycling
Als marktleider in de Benelux is Macrolux zich bewust van zijn rol binnen de markt. Duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen is dan ook een van de speerpunten van onze onderneming. Daarom bieden wij onze klanten de kostenloze service om hun restafval te recyclen. Wij plaatsen een container op uw bedrijfslocatie. U verzamelt hierin overgebleven polycarbonaat restmateriaal. En wanneer de container vol is, komen wij deze bij u ophalen en plaatsen we zo nodig weer een lege container. Diverse industrieën hergebruiken het restmateriaal vervolgens in een grote schakering van producten.